Signatur ansiktsbehandlingar

Signatur Viore

En av våra hudterapeuter skräddarsyr en ansiktsbehandling specifikt till dig utifrån ditt hudtillstånd, dina förutsättningar & mål. Behandling anpassas med flera tillval tex Dermaplaning, Oxygen rx, kemisk peeling, special masker, portömning. En unik behandling för att påbörja din resa mot bättre hudhälsa. Möjligheterna är oändliga, en unik upplevelse varje gång!

60 minuter

Från 1299 kr

Circadian Rhythm Facial

Circadia´s signaturbehandling optimerar hudens dygnsrytmer, minskar oxidativ stress och ökar läkningen. Efter en mild peeling ingår en skön avslappnande lymfdränage massage och avslutas med närande mask ger din hud en härligt lugn, balanserad finish med en fin lyster. Inkl portömning.

50 minuter

1599 kr

Dermaplaning

Denna behandling passar dig som vill ha en direkteffekt. Du blir len, uppstramad och extremt återfuktad, med ett fantastiskt glow! Det är en behaglig och avslappnande behandling som funkar utmärkt av sig själv eller att kombinera med andra behandlingar som vi rekommenderar för att öka effektiviteten.

Dermaplaning är en fysisk exfoliering av huden där vi använder oss av ett speciellt framtaget skalpellblad. Där vi använder redskap och produkter som enkelt glider över huden för att få bort det allra yttersta – döda hudceller samt det fina vellushåret.

40 minuter

1099 kr

Swich

SWiCH passar dig som är 35+ och vill se en skillnad på spänst, fasthet och lyster. Vi behandlar både ansikte, hals och dekollteage. Resultaten är märkbara direkt efter behandlingen och vi rekommenderar den som kur på minst 3 gånger. Behandlingsintervall var 4:e vecka. SWiCH är en anti-age behandling och ett fantastiskt alternativ till kemiska peelingar och microneedling. Säker att göra året om.

75 minuter

1499 kr

Oxygen RX

BEAUTY AWARD VINNARE 2022

Denna exklusiva behandling är en njutbar sensorisk upplevelse och lämplig för alla hudtyper. Circadia Oxygen Rx behandling fungerar genom att införa en kontrollerad mängd syre direkt i huden på en optimal nivå för att maximera hälsoeffekterna. Detta hjälper till att ersätta den rodnade tonen som är förknippad med akne och rosacea och ger omedelbar lyster åt huden. Inga bakterier kan överleva i denna extremt syresatta miljö. Syrets bakteriedödande verkan gör det särskilt fördelaktigt för akne. Resultatet är en klar och strålande hud med en känsla av fasthet. Blixt- och kärlsammandragande egenskaper hos vår Circadia Oxygen Rx-behandling ger omedelbara resultat för rosacea.

Du ska inte göra behandlingen om du är allergisk mot citronsyra

45 minuter

1299 kr

Hudkonsultation

Vad behöver min hud? Vilken behandling ska jag boka?

Eftersom att din hud är unik, behöver din hudvård också vara det. Vi hudterapeuter finns här för att hjälpa dig med din hudvårdsrutin och att lägga upp en individuell behandlingsplan som passar dig och ditt hudtillstånd. Låt din hemmavård och salongsbehandlingar gå hand i hand för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi börjar med att rengöra huden och följer upp med en hudanalys. Hur ser din hud ut idag och vad har du för resultatbild och mål med din hudvård? Din hudterapeut ger förslag på en hudvårdsrutin och ditt nästa besök bokas in.

Vid ditt nästa besök dras då kostnaden av för din hudkonsultation

20 minuter

199 kr

Tillval till din ansiktsbehandling

Brynfärgning5 min149kr
Dermaplaning15 min399kr
Formning av bryn5 min149kr
Frans & brynfärg ink formning15 min399kr
Frans & brynfärg10 min199kr
Fransfärgning5 min149kr
Färgning och formning av bryn10 min199kr
Vax armhålor5 min149kr
Vax näshår5 min99kr
Vax överläpp & haka5 min99kr
Vax överläpp eller haka5 min99kr