Lashlift & Browlift

Lashlift & Browlift Yumi

80 minuter

1599 kr

Lash lift Yumi inkl. frans & brynfärg & formning

70 minuter

1499 kr

Lash lift Yumi inkl färgning av fransar

60 minuter

1099 kr

Browlift Yumi

50 minuter

699 kr

Vad innebär YumiLashes?
YumiLashes är en keratinbehandling för dina naturliga ögonfransar som ger en permanent böjning och färgningseffekt. Det skiljer sig från vanliga “lash lifts” genom att inkludera en keratinbehandling som laminerar varje ögonfrans. Denna process resulterar i tjockare och samtidigt vårade och stärkta ögonfransar, berikade med vitaminer och keratin. Yumi-behandlingen förbättrar dina egna fransar snarare än att orsaka uttorkning och skador, vilket tyvärr kan vara en biverkning av många konventionella “lash lift”-behandlingar. YumiLashes är fri från hormoner och starka kemikalier och fungerar som en räddning för de som har skadat sina fransar genom “lash lifts”, dåliga fransförlängningar, uttorkande mascaror, fransuppböjare och andra påfrestningar.

Resultatet är omedelbart och ger böjda, mörka ögonfransar som är glansigare och mer välmående. Effekten varar vanligtvis i cirka 5-8 veckor. Keratinbehandlingen fungerar som en laminering av dina egna fransar efter att de har vårdats och stärkts med keratin och vitaminer. Livscykeln på varje ögonfrans förlängs och därigenom ökar antalet, längden och tjockleken på fransarna. YumiLashes kommer även att påverka hur dina nya fransar växer ut då vi töjer hårresarmuskeln så att fransen växer rakare och vinklas uppåt, men detta märks oftast efter flera behandlingar. YumiLashes går även att göra på män, då böjer vi oftast inte fransarna lika mycket, utan här lyfter vi bara så att blicken blir piggare. YumiLashes bör upprepas cirka var 6-8:e vecka för fortsatt resultat, då det kommer nya fransar som också behöver lyftas, färgas och lamineras.

Varför är YumiLashes dyrare än ett vanligt “lash lift”?
Många tror att YumiLashes är samma sak som “lash lift” men de ska inte förväxlas. “Lash lift” är endast en fransuppböjning och ingen keratinbehandling. Många “lash lift”-behandlingar skadar dessutom dina egna fransar och de blir torra och spröda vilket gör att du oftast tappar fler fransar än vanligt. Yumis Keratinbehandling mättar fransarna med vitaminer, patenol och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) kan man se att fransarnas längd, kvalité och kvantitet avsevärt förbättrats. Lashlift eller bowlift av yumi är alltså en mer avancerad behandling och tar dessutom längre tid jämfört med en vanlig “lash lift”-behandling.

Vad är Browlift Yumi?
YumiBrows är en keratinbehandling och laminering som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn som är svårformade. Har du hårstrån som växer åt olika håll i ögonbrynet är det något som kan rättas till vid en behandling. Vi förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas också i behandlingen om så önskas. Resultatet är omedelbart och ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 4-8 veckor.

Ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen? 
Innan din behandling kan det vara bra att veta att du inte ska utsätta ögonfransarna/ögobrynen för vatten 24-48 timmar efteråt. Många väljer därför att duscha/tvätta håret samma dag eftersom det ska undvikas direkt efter behandlingen. Nedan hittar du skötselråden för efter din Yumi behandling. 

Skötselråd efter YumiLashes och YumiBrows:
– Undvik vatten, d.v.s. att tvätta ögonfransarna/ögonbrynen (eller utsätta dom för fukt, vattenånga, regn, svett osv..) minst 24 timmar efter (gärna 48 tim)
– Undvik mascara i minst 24 timmar efter 
– Undvik produkter med olja i minst 24 timmar efter 
– Låt fransarna/brynen vara i 3 timmar! Det är den tiden det tar för fixeringen av fransarnas/ögonbrynens form att bli stabil. Undvik att gnugga dig i ögonen under denna tid, hamnar fransarna fel så försök att borsta rätt dem med den medföljande borsten. Undvik att lägga dig och sova på fransarna under denna tid.