Klassiska behandlingar

Klassisk ansiktsbehandling

Denna djuprengörande behandling är för dig som vill rengöra på djupet men samtidigt vill åt den sköna massagen. I denna behandling ingår, rengöring, peeling, portömning, färgning och formning av bryn, massage av ansikte, nacke & decolletage, mask och avslutande produkter.

Kika gärna på våra tilläggsbehandlingar som kan kombineras med denna behandling.

Vi använder oss dessutom av en Ultra Sonic Skin Scrub som rensar på djupet med hjälp av ultraljud och elektricitet. Talg och pormaskar mjukas upp med hjälp av ultraljudet så att de kan avlägsnas smärtfritt, man slipper på så sätt mycket av “klämmandet” som många kan uppleva som obehagligt.

75 minuter

1299 kr

Djuprengörande

En djuprengörande behandling där vi skräddarsyr med produkter och ordentlig portömning. I denna behandling ingår, rengöring, peeling, färgning och formning av bryn, mask och avslutande produkter.

Kika gärna på våra tilläggsbehandlingar som kan kombineras med denna behandling.

Vi använder oss dessutom av en Ultra Sonic Skin Scrub som rensar på djupet med hjälp av ultraljud och elektricitet. Talg och pormaskar mjukas upp med hjälp av ultraljudet så att de kan avlägsnas smärtfritt, man slipper på så sätt mycket av “klämmandet” som många kan uppfatta som obehagligt.

60 minuter

999 kr

Djuprengörande Ryggbehandling

En djuprengörande ryggbehandling för dig med mycket orenheter på ryggen/axlar. Behandlingen innehåller rengöring, peeling, hudanalys, ånga och portömning. Behandlingen avslutas med mask och vårdande produkter. I samband med ryggbehandlingen får du en hudvårdsrekommendation på hur du bäst tar hand om din hud.

60 minuter

1099 kr

Djuprengörande Tonår

För dig som är under 20 år och har en fet/blandhud, en oren tonårshud, eller problem med acne.

Vi skräddarsyr behandlingen utifrån kundens behov och hudtillstånd, för att på bästa sätt behandla porer, acne och acneärr.

50 minuter

799 kr