Friskvårdsbehandlingar kropp & ansikte

Lymfdränerande Aniktsmassage

En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med ansiktsrengöring, sedan övergår i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar & hårbotten. I denna behandling utför vi ansiktskoppning där man använder mindre koppor som dras över huden med ett lätt och behagligt tryck.

Ansiktskoppning är en naturlig och väldigt behaglig behandling som minskar svullnader under ögonen, skulpterar ansiktet, ökar blodcirkulationen och ökar kollagen- och elastinproduktionen. Resultatet är en ljusare, friskare och mer syresatt hud. Vi avslutar behandlingen med dag/nattkräm anpassad till din hudtyp

30 minuter

699 kr

Ansiktsbehandling Gua sha

Denna behandling passar dig som önskar en längre ansiktsmassage och jobba mot spänningar exempelvis runt ögonen, käkar och huvudet. En härligt avslappnande behandling som inleds med ansiktsrengöring, peeling och sedan övergår i härligt avslappnande massage av hela ansiktet, dekolletage, nacke och axlar. I denna behandling utför vi även en Gua sha massage som stimulerar cirkulationen, producera kollagen, minska svullnad och inflammation, stramar upp huden, ger en ljusare hudton, lindrar spänningar och formar ansiktsmusklerna.

Detta är en behandling från Traditionell Kinesisk Medicin som använts i flera tusen år. Samtidigt som vår lugnande och balanserande ansiktsmask verkar får du ljuvligt avslappnande hårbottenmassage.

45 minuter

999 kr

Massage 60 min

Svensk klassisk massage är en behandling som är både avslappnande och behandlande efter dina behov. Löser upp spända muskler, ökar blodcirkulation, och ger dig en stunds behaglig avkoppling.

60 minuter

899 kr

Massage 25 min

Svensk klassisk massage är en behandling som är både avslappnande och behandlande efter dina behov. Löser upp spända muskler, ökar blodcirkulation, och ger dig en stunds behaglig avkoppling.

25 minuter

549 kr