Dermapen 4

Dermapen 4 Ansikte

45 minuter

2299 kr

Dermapen 4 Ansikte & Hals

55 minuter

2499 kr

Dermapen 4 Ansikte & Hals & Dekolletage

65 minuter

2699 kr

Efter din första Dermapenbehandling erhåller du 20 %  på din  kommande behandling i kuren. 

Vad är dermapen 4? 
Dermapen 4 är en microneedling behandling. Microneedling är en hudvårdsbehandling som använder små nålar för att skapa kontrollerade mikrokanaler i huden. Dessa mikrokanaler stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess och ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i förbättrad hudtextur och minskade hudproblem som ärr, fina linjer och rynkor.

Dermapen 4 är en avancerad & marknadens främsta microneedling-enhet som används för att utföra microneedling. Den är utrustad med flera mikronålar som snabbt och precist rör sig över huden, vilket gör behandlingen effektiv och skonsam. Dermapen 4 kan anpassas efter individuella behov och kan behandla olika områden på kroppen.

Hur går en behandling till?
En microneedling behandling går till så att sterila engångsnålar mikrokanaler i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna  stimulerarar bildandet av kollagen i huden Själva behandlingen går ganska snabbt och tar ca 15 – 20 minuter per behandlat område. Vanligtvis krävs 4-6 behandlingar med 4 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar.

Är behandlingen smärtsam? 
Behandlingen skräddarsys efter individens unika behov och kan variera i djup beroende på det specifika området som behandlas. Vid milda uppfräschningar av huden kommer du att uppleva en behaglig vibrationskänsla mot ansiktet. Vid mer djupgående behandlingar för att minska upphöjda ärr kan du känna något mer, men det förblir ändå bekvämt och bedövning behövs inte.

Behandlingstiden varierar och sträcker sig upp till en timme, beroende på vilka områden som ska behandlas. Observera att behandlingen inte rekommenderas om du är sjuk eller lider av aktiv acne. Vårt övergripande mål är att ge dig en positiv och bekväm behandlingsupplevelse där vi anpassar varje moment för att säkerställa optimal komfort och resultat.

Resultatet av en Dermapen behandling.
Resultaten av Dermapen 4-behandlingen liknar effekterna av avancerade laserbehandlingar och medicinska peelingar. Många av våra nöjda kunder inkluderar microneedling och Dermapen 4 som en regelbunden del av sin skönhetsrutin för att bibehålla och förbättra hudkvaliteten. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.Genom att uppdatera och förnya huden med Dermapen 4 några gånger per år kan du njuta av en fräsch och förbättrad hy året om!

Att tänka på efter behandlingen: 
Undvik följande aktiviteter i 48 timmar (2 dygn) efter behandlingen: 
– Direkt solljus (sol eller solarium) 
– hård fysisk träning 
– varma bad, jacuzzi eller bastu 
– vaxning eller rakning 
– makeup 

Undvik följande de första 10 dagarna efter behandling med Dermapen: 
– andra hudvårdsbehandlingar inkl botox & fillers 
– Starka hudvårdsprodukter (t ex retinol, aha-syror) 
– Spraytanning 
– Tatuering